Pages

Labels

28 November 2012

Original perfume

kawan-kawan kalau nak beli original perfume dengan harga rendah dari kaunter boleh la jenguk-jenguk kat sini..



Ni list original perfume yang ada buat masa ni.


1.Ricci Ricci by Nina Ricci
2.Dior J’adore L’eau
3.Gucci
4. Versace Crystal Noir
5.Bleu de Chanel
6.Acqua Di Gio by Giorgio Armani
7.Lola by Marc Jacob
8.euphoria by Calvein Klein
9.Miss Dior Cherie L’eau by Dior
10.Versace Bright  Crsytal
11.Hugo Boss Man
12.Miracle by Lancome
13.Gucci envy me
14.Coco Mademoiselle by Chanel
15.DKNY be Delicious
16.212 Sexy
17.212 Men
Dijamin 100% original..bukan reject.
 Serial number kat botol dgn kotak sama..Contoh Coco Mademoiselle by Chanel
 dan yang ni pulak DKNY be delicious
Harga :RM150 sebotol..include postage
COD area Nilai,Putrajaya,Salak Tinggi,Cyberjaya,Dengkil..dan kawasan yang berhampiran..

9 June 2012

perfume set..

2 in 1


Perfume + Body lotion

RM80

Original Perfume

Holla

Good news!!

Selain daripada high grade perfume kami juga ada menjual original perfume dengan harga yang sangat rendah daripada pasaran/kaunter shopping mall..But just selected brand..

RM180
 RM175
 RM170
RM170

berminat?boleh make order via email (dnasscollection@yahoo.com)  ataupun sms/call  0164434298


20 April 2012

HIGH GRADE perfume

hi everyone!!!


High gred perfumed imported  from Dubai,UAE and US





one of our collection.TERRY MUGLER-ALIEN

What is actually high grade perfumes?

*the finest imitation perfume
*it means the packaging is the SAME as original perfume, the box, the bottle & the cap totally SAME! (seriously very difficult to differentiate)



*the smell is totally SAME as original! yippie! i've tested most of the perfumes actually..teehee
*and the last one, no matter how *BOMBASTIC KEBABOM* its sounds like..it's still differ in term of its lasting hours..if the original can last up to 8 hours, grade AAA will last more less half of it..that means 4 hours peeps!(but never mind..agak-agak cam dah bau kurang uoll sembur la balik.confirm wangi semerbak)
*perfumes ini sesuai utk semua peringkat umur yg tak mahu membelanjakan wang yg banyak untuk bergaya sakan..hehe.kalau nak beli yang original berbotol-botol nak tukar-tukar bau everyday confirm rabak poket uoll.so beli yang imitation ni berbaloi-baloi i tell u..
*price range from RM50 to RM60 yawww! totally affordable for everyday use(office, kuliah,dating,jalan-jalan,lepak-lepak) haa seronokkan

so ape tunggu lagi..

berminat???

email to dnasscollection@yahoo.com 
or agak-agak susah nak email just sms to 0164434298

11 April 2012

Dubai Free Duty Perfume

1 bottle-RM50 (postage RM6)
2 bottle -RM100 (free postage)
3 bottle- RM140 (free postage)









 to make order just email to dnasscollection@yahoo.com or sms 0164434298

22 January 2012

..miniature..

produk terbaru di dNaSs Collection..

kami perkenalkan miniature..
ada 2ml,7ml dan juga 15ml..depend on brand
buat masa ni miniature ni mendapat sambutan hangat.


-sold out-

miniature lebih mudah di bawa ke mana-mana.dengan size dia yang mini lebih menjimatkan ruang dalam handbag anda.

nantikan stok terbaru dalam masa terdekat..

selamat bercuti semua..

20 January 2012

discount

hai uoll!!!

alamak..lupa nak war-warkan kat sini..sempena CNY dan new year ni dNaSs Collection ada buat promosi hebat..
untuk semua perfume tak kira women fragrance or for men.

YEEEEE up to 20% off untuk semua jenis perfume..

promosi ini hanya sah sehingga 31/01/2012..

ape lagi cepat-cepat order..

to make order or nak tanya ape-ape berkaitan perfume boleh pm 
dnasscollection@yahoo.com
or 
sms 0164434298

gerenti ORIGINAL..
 

Sample text

Sample Text

Sample Text

-All sales are final. Serious buyers only, no back out please.

- Items may be reserved for a maximum period of 3 days. If you have problem completing the payment during this period, tell me your reason and i will consider.

- Payment should to be made to Maybank and CIMB bank only.My account number will be given via email after you make your order.

- Shipping Cost

Pos laju

Peninsular Malaysia – RM8.00 ++ (depending on quantity)

Sabah & Sarawak – RM10.00 ++ (depending on quantity)


-Goods sold are NEW and in good condition. I WILL NOT BE HELD RESPONSIBLE FOR ANY LOSS OR DAMAGES INCURRED DURING SHIPPING. However, I will provide tracking number.

-Goods sold are not exchangeable or returnable.